Ghid - software esential pentru sanatatea PC-ului

de Liviu Petrescu | 27 martie 2012

PC-ul merge ca un ceas imediat dupa ce este scos din cutie, dar pe masura ce este folosit tot mai mult, viteza si performanta sunt in scadere in lipsa mentenantei specializate. Iata care sunt cele patru tipuri de software esential pentru sanatatea PC-ului, potrivit BestPCOptimizer, care pot imbunatati performantele reduse de instalarea de multe programe.

De la un antivirus bun si un registry cleaner pana la programe speciale de optimizare si mententanta, PC-ul poate functiona mai bine, pentru o perioada mai lunga de timp atunci cand utilizatorul ii acorda putin grija.

1) Antivirus

Protectia PC-ului impotriva virusilor informatici si a programelor de tip spyware si malware este absolut esentiala pentru orice utilizator. Atunci cand nu fura datele personale, aplicatiile malware incetinesc puternic viteza sistemului de operare

Scanarea regulata si protectia in timp real la navigarea online sunt solutiile care ajuta la protejarea sistemului pe termen lung. HIT.ro a prezentat deja un Top 10 solutii antivirus - editii 2012 si un Top 5 programe anti-spyware 2012, pentru ca fiecare utilizator sa aleaga solutia potrivita.


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer