Chrome pentru Android, disponibil in Market-ul Google

de Radu Eftimie | 8 februarie 2012

Chrome pentru Android a devenit disponibil, in versiune Beta, in Android Market, insa doar pentru telefoanele si tabletele cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Astfel spus, Google a reusit, in sfarsit, sa-si aduca propriul browser internet si pe device-urile cu sistemului de operare Android, dupa aproape trei ani de asteptare.

Din nefericire, posesorii altor versiuni mai vechi de Android nu se vor putea bucura deocamdata de avantajele navigatorului Google. Pe de alta parte, utilizatorii din Romania de device-uri cu ICS - Android 4 mai trebuie sa astepte cateva zile pana cand vor putea descarca, gratuit, din Android Market, Google Chrome.

Pentru moment, Chrome pentru Android Beta va fi disponibil in engleza, franceza, germana, spaniola si portugheza.

Ce face Google Chrome pe Android ICS

  • In momentul initierii unei cautari, principalele rezultate se incarca in fundal pe masura ce tastati, in acest fel rezultatele sunt afisate mult mai rapid. Atat cautarea cat si navigarea se pot face rapid si din bara de adrese, la fel ca la versiunea desktop.
  • Filele au fost regandite, iar acestea se adapteaza natural atat unui telefon cu ecran mic, cat si unei tablete cu ecran mai mare. Puteti sa faceti trecerea intre un numar nelimitat de pagini, cu o miscare foarte simpla, ca si cum ati avea un pachet de carti de jos in mana.
  • Chrome pentru Android rezolva si una dintre cele mai mari neplaceri la navigarea mobila: selectarea link-ului corect dintre mai multe link-uri pe un dispozitiv cu ecran mic. Nu veti mai fi nevoiti sa urmariti si să selectati link-uri pe o pagină web, deoarece Link Preview face zoom automat pe link-uri si facilitează alegerea unui anumit link.
  • Chrome pentru Android Beta include modul de navigare incognito si setari avansate de confidentialitate.

Descarcati Chrome pentru Android

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google