Cele mai bune alternative la Siri pentru utilizatorii de Android

de Radu Eftimie | 11 noiembrie 2011

Ati putea spune ca iPhone 4S nu este "mare branza" de telefon si ca nu exceleaza la niciun capitol hardware fata de un Samsung Galaxy S II. Iar noi v-am da dreptate partial. Dar, atunci cand vorbim despre killer application-ul Apple, Siri, lucrurile devin clare.

Asistentul vocal inteligent instalat pe iPhone 4S este cel care da sare si piper ultimului telefon al Apple. Era si normal ca la doar cateva zile de la lansarea aplicatiei, rivalii sa vina cu cateva variante care sa incerce sa face ce a "invatat" Siri. Mai mult sau mai putin reusite, aceste variante de asistenti vocali inteligenti se gasesc in magazinul de aplicatii al Android.

Addictive tip prezinta cele mai reusite astfel de programe, majoritatea aflate in stadiu alfa sau beta, dar disponibile pentru descarcare gratuita din market.

Iris

Citit invers, numele aplicatiei se va "da" Siri. Ar putea fi cea mai bun alternativa la aplicatia inteligenta a Apple, dar dezvoltatorii inca au de lucru la ea. Totusi, functioneaza onorabil iar daca ne gandim ca dezvoltatorul a facut primul pachet functional in doar opt ore... (chiar nu mai comentam).

Ca si Siri, Iris va incerca sa va raspunda la orice intrebare ii puneti. Desigur, poate executa comenzile vocale pe care le primeste de la "stapan". Puteti sa ii solicitati lui Iris sa sune un prieten din agenda de contacte, sa trimita un sms sau sa va spuna cum este vremea in regiunea unde locuiti. Chiar daca nu ofera tot suportul pe care va asteptati sa-l primiti de la o aplicatie sora cu inteligenta artificiala, Iris poate fi completata si poate ajunge la un moment dat cea mai buna aplicatie din Marketul Android. Nu uitati, momentan aplicatia se afla in varianta de dezvoltare alfa insa o puteti descarca sa vedeti de ce este in stare acum.

Cele mai bune alternative la Siri pentru utilizatorii de Android


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google