Ce va aduce nou urmatorul update pentru Windows Phone 8?

de Redactia Hit | 27 martie 2013

Microsoft intentioneaza sa lanseze in perioada urmatoare un nou update pentru smartphone-urile care ruleaza sistemul de operare Windows Phone 8. Actualizarea, dupa cum scriu cei de la The Verge, ar putea cuprinde cateva noutati importante pentru posesorii de terminale care functioneaza cu sistemul de operare mobil al companiei din Redmond.

Surse apropiate Microsoft, citate de cei de la The Verge, sustin ca Microsoft va include in acest update si activarea functiei radio FM. Doua dintre terminalele care sunt compatibile din punct de vedere hardware cu functia de radio FM sunt Nokia Lumia 820 si Lumia 920.

Insa nu doar Microsoft lucreza la update-ul viitor, cunoscut sub numele de General Distribution Release (GDR2), ci si Nokia. Finlandezii pregatesc, mai spun sursele amintite, si un update pentru ecranul de stand by, respectiv ar putea adauga noi gesturi pentru activarea ecranului. Este foarte posibil ca dupa instalarea update-ului utilizatorii de Lumia 820 si Lumia 920 sa isi poata activa ecranul device-ului prin dubla atingere a display-ului.

Update-ul, care este considerat unul minor totusi, va fi lansat, cel mai probabil, in aceasta vara.

Sursa: The Verge

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: nokia lumia 920 softwre update update nokia lumia 820 windows phone 8 update 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google