Top 10 cele mai asteptate jocuri din 2010

de Carmen Ivanov | 1 ianuarie 2010

Locul 8 -Blur

Piata jocurilor de curse cu masini exotice tinde sa se suprasatureze. Activision a anuntat un nou astfel de joc: Blur. Producatorii au oferit si un scurt trailer de prezentare, precum si cateva imagini din Blur.

Descarca "Blur Teaser Trailer HD (720p)" din sectiunea Download HIT.ro.

Blur promite curse pline de adrenalina cu 20 de bolizi pe traseu, o varietate de manevre ofensive si defensive (invlusiv posibilitatea de lansa atacuri cu energie impotriva adversarilor), power-up-uri si trasee variate, in Los Angeles, San Francisco, Barcelona si altele.

Nu in ultimul rand, producatorii lui Blur promit un sistem complet de modelare a avarierii masinilor si multiplayer pentru pana la 20 de jucatori (iar pe o singura consola, pana la patru jucatori in split screen).

Blur se afla in productie la studiourile Bizzare Creations (Project Gotham Racing, The Club, Geometry Wars), iar lansarea jocului era planificata pentru toamna lui 2009, in versiuni PC, PS3 si Xbox 360, insa a fost amanata pentru 2010.

LOCUL 9 - Command & Conquer 4: Tiberium Twilight.

Electronic Arts va lansa in 2010 jocul de tip Real Time Strategy Command & Conquer 4: Tiberium Twilight.

Actiunea din Command & Conquer 4 are loc in 2062, cand Tiberiumul a infestat deja complet Pamantul, iar fortele GDI (Global Defense Initiative) si Brotherhood of NOD par acum sa aiba un scop comun, dupa invazia devastatoare a rasei extraterestre Scrin din C&C 3.  Kane este interpretat in continuare de Joe Kucan, al carui mesaj pentru Romania il puteti vedea in EXCLUSIVITATE pe HIT.ro. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight va fi ultimul titlu din seria Tiberium, incheind o franciza veche de 14 ani. Data de lansare oficiala este de 16 martie 2010.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer