Top 10 cele mai asteptate jocuri din 2010

de Carmen Ivanov | 1 ianuarie 2010

LOCUL 6 - Aliens vs Predator

First Person Shooter-ul Aliens vs Predator va fi lansat atat in varianta PC, cat si in versiuni pentru PS3 si Xbox 360, in februarie 2010, insa varianta PC va fi mai avansata decat cele pentru console multumita utilizarii API-ului DirectX 11."Versiunea de PC a lui AvP foloseste la maximum optiunile oferite de cele mai noi placi video si este optimizata pentru a utiliza eficient multicore threading, daca PC-ul respectiv are o astfel de functie", a declarat David Brickley, senior producer la Rebellion, compania care lucreaza la jocul Aliens vs Predator. "De asemenea, vom oferi unul dintre primele jocuri care demonstreaza cat de bine poate arata grafica sub DirectX 11 - modelele Alien utilizeaza hardware tessellation si displacement mapping, precum si Shader Model 5.0 pentru efecte de postprocesare."

Afirmatiile lui Brinkley au fost facute intr-un interviu pentru PC Games Hardware, care s-a concentrat asupra avantajelor tehnice ale PC-ului fata de console. In legatura cu optimizarea pentru sisteme dotate cu mai multe GPU-uri, Brinkley a afirmat: "Desi, teoretic, poti obtine o imbunatatire de 100% a performantei cu doua GPU-uri, practic nu este chiar atat de simplu. Ne-am propus un minim de 50% imbunatatire a performantei."

LOCUL 7 - Brink

Locul 7 in top 10 cele mai asteptate jocuri din 2010 este ocupat de jocul Brink care va fi un shooter produs de Splash Damage si distribuit de Bethesda in toamna lui 2010.. Jocul se doreste revolutionar prin sistemul S.M.A.R.T. - care permite jucatorului sa parcurga mediul de joc in stil Mirror's Edge pentru a evita obstacole. Producatorii promit o mare varietate de personaje si arme, un decor nou - un oras high tech parasit - multiplayer competitiv sau cooperativ si o data de lansare planificata pentru toamna lui 2010. Ca un element inedit, intr-una dintre imaginile de promovare a jocului Brink pe unul dintre pereti textura contine un mesaj scris in limba romana:

Textul de pe perete este destul de clar: VOPSEA, SANGE SI MITRAIL.... probabil o greseala de ortografie.

Brink va fi disponibil in variante PC, PS3 si Xbox 360.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer