Top 10 cele mai asteptate jocuri din 2010

de Carmen Ivanov | 1 ianuarie 2010

LOCUL 3 - Arcania, A Gothic Tale

Noul joc din seria Gothic ocupa locul 3 in topul celor mai asteptate jocuri din 2010 si va fi produs de această data de Spellbound (Desperados: Wanted Dead or Alive, Robin Hood: The Legend of Sherwood) si distribuit de Jowood Entertainment.

Titlul a fost amanat deja pentru 2010. Arcania, A Gothic Tale va folosi motorul grafic Vision Game Engine 7 şi va utiliza NVIDIA GPU PhysX, fiind un joc exclusiv pentru PC.

LOCUL 4 -Crysis 2

Crysis 2 este construit pe baza CryEngine 3 (o varianta imbunatatita a motorului CryEngine 2 folosit in Crysis 1 si in Crysis Warhead). Seful studioului Crytek din Germania, Cevat Yerli, a declarat intr-un interviu mai vechi acordat Computerandvideogames.com ca "jocul [Crysis] este conceput ca o trilogie", iar EA a confirmat faptul ca noul Crysis 2 va fi produs nu doar pentru PC, ci si in variante pentru console. Crysis 2 este primul joc produs de Crytek pentru toate platformele, adică PC, Xbox 360 şi Playstation 3. Povestea jocului se va petrece la patru ani după actiunea din primul joc.

LOCUL 5 - Prince of Persia: The Forgotten Sands

Ubisoft pregateste un nou joc din seria Prince of Persia, a carui actiune se petrece tot in universul Sands of Time. Iata si primul trailer oferit de producatori:

Prince of Persia: The Forgotten Sands promite sa "reinventeze" gameplay-ul caracteristic seriei si va oferi lupte la scara imensa, acrobatii impresionante in medii gigantice, si abilitati ale Printului de a controla natura si timpul. Jocul are la baza motorul Anvil si promite o grafica excelent detaliata. Povestea noului joc are in centru decizia de a folosi Nisipurile Timpului pentru a schimba soarta palatului regal, asediat de o armata impresionanta, si este plasata intre finalul lui Prince of Persia The Sands of Time si inceputul lui Prince of Persia: Warrior Within.

Prince of Persia: The Forgotten Sands va fi lansat pe 27 mai 2010, in versiuni PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, Nintendo DS si PSP. Decizia Ubisoft de a renunta complet la varianta de PC este surprinzatoare, dat fiind ca intreaga serie isi are inceputurile pe calculator, iar miile de fani PoP pe PC din Romania vor fi dezamagiti de aceasta decizie.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer