Samsung Gear S review: (aproape) telefon la incheietura mainii

de Redactia Hit | 23 decembrie 2014
Sistem de operare, customizare si aplicatii

Tizen OS este un sistem de operare aflat la inceput. Numarul aplicatiilor disponibile este inca destul de mic in magazinul dedicat. Cu toate acestea, pachetul de aplicatii se imbogateste permanent, iar ecosistemul promite destul de mult. Gear S vine cu o serie de aplicatii preinstalate, dintre care remarcam News Briefing, playerul de muzica, SVoice, ce permite controlul vocal al gadgetului, si, bineinteles, suita de sanatate si fitness S Health.

In magazinul dedicat gasiti aplicatii impartite deja pe categorii, dupa modelul Google Play. Cel mai probabil, cel mai mult veti apela la descarcarea unor noi teme pentru ceas (ecranul principal), iar aici aveti de unde sa alegeti.

Pentru navigare pe internet noi am instalat Opera Mini, browser pe care vi-l recomandam in cazul in care achizitionati ceasul. In ceea ce priveste introducerea textului pe micul ecran de 2 inch, fie ca vorbim despre scrierea unor sms-uri sau despre folosirea browserului, trebuie sa spunem ca Samsung a facut o treaba buna. Tastatura este, evident, mica, insa am reusit sa ne descurcam destul de bine la introducerea textului.

De asemenea, in magazin exista si o aplicatie care va permite sa va personalizati dupa bunul plac ecranul ceasului.

Alte aplicatii disponibile gratuit si care ne-au atras atentia sunt Compas, Calculator, Timer, Find my Car sau Voice memo.

Conectarea la PC se face printr-un cablu micro USB si cu ajutorul bateriei externe. Memoria interna a Gear S este de 4GB din care aveti la dispozitie in jur de 2,3GB pentru fisiere precum muzica, foto si altele. Odata conectat ceasul la PC, veti avea acces la folderele prestabilite pentru a copia contentul din si pe Gear S, prin metoda drag & drop.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google