Samsung Gear S review: (aproape) telefon la incheietura mainii

de Redactia Hit | 23 decembrie 2014
Telefon independent? Da si nu

Pentru o serie de aplicatii veti avea nevoie de smartphone. De exemplu, aplicatia de harti, Here, poate fi initiata pe ceas, dar functioneaza doar pe smartphone.

De asemenea, daca vreti sa folositi Gear S cu SIM, notificarile de pe smartphone-ul vostru nu vor fi sincronizate si nu vor aparea pe ceas. Nu am inteles care este logica, in afara, desigur, de cea de marketing. De asemenea, nu veti putea folosi SIM-ul de pe ceas pentru apeluri sau trimitere de SMS-uri, atat timp cat gadgetul este conectat prin Bluetooth la smartphone. In acelasi timp, primirea notificarilor de pe smartphone pe ceasul inteligent (daca aveti un SIM introdus in Gear S) nu este posibila decat daca alegeti sa faceti redirectionare de apeluri.

Una peste alta, configurarea si folosirea ceasului, de fapt invatarea modului de utilizare pentru a-l folosi fara sa va poticniti permanent intrebandu-va de ce nu puteti face o operatiune sau alta, "mananca" mult timp.

Dincolo de aceste cateva mici "scapari" ale Samsung, Gear S se descurca bine atunci cand il folosesti doar pentru functia de telefonie, cu ajutorului unui nano SIM.

Ceasul are un difuzor destul de puternic si un microfon dedicat, cu ajutorul carora puteti initia si prelua apeluri, in acelasi mod in care o faceti pe un smartphone, cu precizarea ca folosirea lui fara accesorii de tip headset bluetooth va pune in fata situatiei de a vorbi la ceas folosind modul speaker, iar acest lucru nu este tocmai ok in orice situatie. Conectat la o casca bluetooth, Gear S poate inlocui cu succes un smartphone pe parte de apeluri si SMS-uri.

Calitatea apelurilor pe care le-am efectuat in cadrul testului este buna pe speaker (cu mici probleme de sunet, dar nesemnificative) si foarte buna daca folositi o casca Bluetooth! Am auzit si am fost auziti foarte bine in apeluri folosind o casca Bluetooth fara pretentii.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google