Samsung Gear S review: (aproape) telefon la incheietura mainii

de Redactia Hit | 23 decembrie 2014
Design

Gear S nu este un smartwatch clasic, care sa incerce sa imite ceasurile traditionale, iar acest lucru ne place. Este un gadget care vrea sa fie gadget, nu ceas, cu orice pret. Samsung Gear S are dimensiuni de 39.9 x 58.1 x 12.5mm, este certificat pentru standardul IP67 (rezistent la apa si praf) si vine in doua versiuni, alb si negru.

Display-ul il face un fel de phablet al smartwatch-urilor. Are 2 inch cu rezolutie de 480 x 360p si peste 300 ppi (majoritatea ceasurilor concurente cu Android Wear ofera ecrane de 1,6 inch).

Ceasul este mare, nu se remarca printr-o carcasa prea subtire, insa materialele folosite sunt de buna calitate, iar combinatia de plastic cauciucat, rama ce imita metalul cromat si sticla curbata a ecranului, coverg catre un design reusit, spunem noi. Gear S seamana mai mult cu o bratara inteligenta de dimensiuni mai mari decat cu un ceas.

Ecranul curbat, care acopera practic incheietura purtatorului, este elementul principal de design al device-ului, alaturi de bezelul cromat ce imbraca marginea display-ului. Tot frontal, la baza ecranului gasim butonul fizic de Power / standby / wakeUp, inspirat din design-ul seriei de smartphones Galaxy.

Pe latura dreapta a gadgetului gasim microfonul pentru apeluri si comenzi vocale iar pe latura stanga se gaseste difuzorul ceasului.

Pe spatele carcasei gasim pinii care fac legatura pentru incarcare cu micul charger extern, senzorii principali si locasul pentru nano SIM, protejat de un capac din pastic cauciucat.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google