Review Sony SmartWatch 3: un pas inainte

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2014
Aplicatii si functionalitate

Spre deosebire de Moto 360, de exemplu, Sony SmartWatch 3 nu dispune de senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac, asa ca o aplicatie precum Cardiograph, disponibila in Wear Store, nu functioneaza cu device-ul japonez, desi poate fi instalata.

In rest, lucrurile sunt destul de clare: te limitezi la aplicatiile pe care le ai la dispozitie prin intermediul magazinului dedicat Wear. Am instalat cateva dintre acestea si putem spune ca ruleaza foarte bine, insa ecranul minuscul, de forma patrata, transforma experienta de utilizare intr-una destul de incomoda. Ce poti face cu Sony SmartWatch 3 si sa iti si iasa foarte bine este sa te joci ...Tic-Tac-Toe :)

Lasand gluma, daca sunteti genul de utilizator activ, care vrea sa isi urmareasca, la propriu, numarul de pasi, ei bine, la acest aspect SmartWatch 3 se decurca onorabil, prin aplicatia dedicata (preinstalata in sistemul de operare Wear), Steps.

De asemenea, notificarile de sms-uri, apeluri, email etc, vi se vor parea utile, daca tineti smartphone-ul in geanta sau pur si simplu nu aveti chef sa il scateti din buzunar.

In cazul apelurilor, trebuie sa spunem ca ne-ar fi placut sa poti raspunde direct de pe ecranul ceasului (mai ales daca folositi un handsfree pentru muzica, de exemplu). Din pacate, tot ceea ce poti face atunci cand esti sunat este sa respingi apelul cu un sms prestabilit... Si este mare pacat ca Sony a omis aceasta functie. Ramanem la parerea ca Android Wear mai are de parcurs cateva upgrade-uri serioase pana va ajunge la maturitate.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Sony Smartwatch 3 sony smartwatch pret test Sony Smartwatch 3 android wear sony
spacer
Opiniile cititorilor
spacer