Review Sony SmartWatch 3: un pas inainte

de Redactia Hit | 26 noiembrie 2014
Design si constructie

Design-ul nu respecta linia SmartWatch 2 de la Sony, forma ceasului este apropiata de conceptele Samsung similare, cu exceptia Motorola Moto 360 (strict vorbind despre design!).

Display-ul este patrat (1,63 inch) si incadrat de o rama neagra aflata, alaturi de ecran, sub sticla usor curbata. Deasupra ecranului se afla senzorul de lumina si microfonul care preia comenzile vocale.

Unicul buton fizic este pozitionat pe latura dreapta a ceasului si NU imita forma remontorului clasic, rotund, al ceasurilor traditionale. Avem de-a face cu un buton ce aminteste de cel de power/standby regasit pe aproape orice smartphone.

Spatele Sony SmartWatch3 este din metal, dar nu arata atat de bine pe cat te-ai astepta de la o companie precum Sony. Cel putin, asta este impresia pe care ne-a lasat-o spatele ceasului. In partea de jos, gasim un capac din cauciuc care ascunde mufa micro USB de incarcare a gadgetului.

Bratara din cauciuc, mai ales versiunea neagra pe care am avut-o noi la test, este un magnet pentru praf. Iti dai seama de acest lucru abia dupa ce porti o zi, doua gadgetul.

Curatarea se face prin spalare (chiar daca este certificat IP68,  NU recomandam spalarea sub jet de apa!), dar pentru stergerea de apa va trebui o carpa care sa nu lase niciun fel de scame. Altfel, va treziti ca reluati procesul. Asa ca, din acest punct de vedere, este o mica bataie de cap. Desigur, exista pe piata si bratari de culori diferite (se achizitioneaza separat), culori deschise care fac mai putin vizibile urmele de praf.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: review Sony Smartwatch 3 sony smartwatch pret test Sony Smartwatch 3 android wear sony
spacer
Opiniile cititorilor
spacer