Review Lenovo Vibe X2 - mid-ranger cu design premium

de Redactia Hit | 29 ianuarie 2015
Software cu Vibe UI

Lenovo Vibe X2 ruleaza Android 4.4.2 peste care Lenovo a instalat propria interfata, Vibe UI.

Customizarea interfetei grafice de catre producatorii de smartphones este o arma cu doua taisuri, dupa cum stiti, iar de cele mai multe ori utilizatorii nu sunt prea incantati de modificarile pe care le sufera Android-ul. Nici noi nu suntem adeptii acestor artificii care, de cele mai multe ori, nu fac decat sa consume din resursele hardware ale unui device doar pentru oferi ceva "diferit" din punct de vedere grafic. Vibe UI nu se departeaza de aceste probleme prea mult, insa customizarea propusa de chinezi poate fi pe gustul multora dintre utilizatori.

Nu vom intra in prea multe detalii legate de look-ul Vibe UI dar ceva tot trebuie sa va punctam: interfata cu care vine Vibe X2 este foarte customizabila si veti gasi preinstalate o serie de elemente grafice din care sa alegeti ce va place, de la fundaluri de ecran si pana la teme principale si pentru lockscreen. Desigur, exista posibilitatea sa descarcati alte teme, fundaluri de ecran  etc.

Lenovo Vibe X2 vine cu o suita aplicatii de securitate preinstalata si care porneste si ruleaza automat in background inca de cum initiati aparatul. Se numeste Security si contine patru module principale (Anti-virus, protectie informatii, Utilizare date si Anti-spam), plus functia de scanare a dispozitivului. 


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo vie x2 review lenovo vibe x2 test lenovo vibe x2 pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer