Review Lenovo Vibe X2 - mid-ranger cu design premium

de Redactia Hit | 29 ianuarie 2015
Hardware si benchmark

Lenovo Vibe X2 se bazeaza pe cea mai performanta solutie hardware de la MediaTek. Este vorba despre procesorul octa-core MediaTek MT6595m cu patru nuclee Cortex-A17 la 2.0GHz (dedicate sarcinilor solicitante) si alte patru nuclee Cortex-A7 la 1.7GHz, care preiau task-urile obisnuite si asigura un consum redus al bateriei. Procesorul este ajutat pe parte grafica de GPU-ul PowerVR G600 (solutie bine cotata de la Imagination Technologies), tactat la 600Mhz. Alaturi de cei 2GB RAM, configuratia promite performante foarte bune. Am realizat cateva teste benchmark cu Vibe X2, iar mai jos aveti rezultatele.

Quadrant

Antutu

Vellamo

Pe scurt, rezultatele sunt foarte bune, cu singura precizare ca AnTuTu spune ca Lenovo a apelat la cateva cheat-uri pentru a obtine rezultatele afisate. In fine, nu despre acest aspect dorim sa vorbim, pentru ca indiferent de scor, hardware-ul Vibe X2 este unul mai mult decat puternic. In plus, Lenovo este una dintre companiile care nu au avut astfel de probleme in trecut (vezi scandalul mai vechi cu Samsung si HTC). Cel mai important este pe ce dai banii, pentru ca nu cumperi niste cifre. Cu alte cuvinte, cum se comporta terminalul celor dela Lenovo in utilizarea de zi cu zi?

Am instalat pe Vibe X2 Asphalt 8: Airborne si l-am jucat aproximativ jumatate de ora. Nu am intampinat niciun fel de lag sau de problema de afisare nici in meniuri si nici in timpul gameplay-ului. Jocul arata excelent pe display-ul fullHD de 5 inch si se misca fara repros. De asemenea, navigarea prin meniurile sistemului de operare se face fluent. Vibe X2 se descurca excelent si cu rularea de clipuri full 1080p. Per general nu exista task pe care sa il faci pe Vibe X2 care sa solicite hardware-ul atat de mult incat sistemul sa oboseasca. Noua ni se pare ca Lenovo a facut o alegerea foarte buna optand pentru solutia MediaTek.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lenovo vie x2 review lenovo vibe x2 test lenovo vibe x2 pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer