GC 2008 - EXCLUSIV HIT.RO: Diablo 3 video interviu

de Carmen Ivanov | 28 august 2008

Hit.ro a obtinut la Games Convention 2008 un interviu video in exclusivitate cu Jay Wilson, lead designer Blizzard Entertainment al jocului Diablo 3 .

 

 

Astfel, pe parcursul interviului am aflat ca nivelul maxim al jucatorului in Diablo 3 va fi 100, cel putin asa a declarat Jay Wilson "pentru ca in Diablo 2 au fost 99 de niveluri, as sari la 100, pana la urma e un singur nivel".

carmen-ivanov-si-jay-wilson.jpg

Vom avea cele cinci clase de jucatori anuntate de producatori in cadrul Worldwide Invitational care s-a desfasurat la Paris anul acesta, iar Jay Wilson a adaugat pentru Hit.ro ca Blizzard nu planuieste sa "reinvie" ale clase din Diablo 2 dar clasele de eroi din Diablo 3 vor avea foarte multe similaritati cu cele din Diablo 2. Unele clase de eroi din Diablo 2, a adaugat Jay Wilson, ar putea fi reintroduse totusi intr-un expansion de Diablo 3.

desert-landscape.jpg

Din pacate, am aflat ca nu vom putea juca cu vrajitoarea - Sorcerer - dar va exista o clasa de personaj care va avea similaritati cu cea a Sorcerer. Vom avea de asemenea, obiecte normale, magice, unice, legendare, si vor exista rune si pietre pretioase in Diablo 3 insa Jay Wilson a declarat ca nu ne vom mai putea folosi de rune words pentru a primi bonusuri magice pe armuri sau arme. Designerul Diablo III nu a dorit sa dea detalii despre obiectele socketed: "nu pot confirma sau nega existenta obiectelor socketed".

 

female-barbarian-using-furious-charge.jpg

 

Sunetele pe care le auzim atunci cand gasim un obiect nu vor fi acelasi dar sunt create de aceeasi persoana care a lucrat la sunetul din Diablo 2. Calitatea sunetului este imbunatatita a mai declarat Jay Wilson. Jucatorii vor putea sa joace Diablo 3 in mod multiplayer pe Battle Net a mai spus lead designerul Jay Wilson.
In ceea ce priveste informatiile referitoare la data de lansare a jocului Diablo 3 raspunsul a fost unul ...clasic.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google