GC 2008: Angajatii Blizzard se joaca Fallout 3

de Carmen Ivanov | 29 august 2008

În cadrul Games Convention am reusit sa joc cateva minute jocul Fallout 3, care s-au dovedit a fi insa mult prea putine pentru a putea face un preview hands-on.

Interesant a fost faptul ca, in timp ce ma jucam, in standul Bethesda a navalit o ceata de 5 baieti brand-uiti Blizzard...care s-au pus pe joaca (martor imi este redactorul Level Vladimir cioLAN zis Cioli cu care m-am jucat "la dublu" Fallout 3). Intre acestia (ceata de 5 baieti brand-uiti) l-am recunoscut pe Bob Colayco, managerul pentru relatii publice al Blizzard Entertainment, care se juca cu disperare Fallout 3 pe un Xbox 360, in timp ce restul "blizzard-zilor" stateau in gasca in spatele acestuia si dadeau indicatii. Scena parca era decupata dintr-o sala de net din Romania.

bob-1.jpg


Trebuie precizat ca Bob Colayco, managerul pentru relatii publice al Blizzard Entertainment, a acordat pentru HIT.RO, anul trecut la Games Convention 2007, un interviu in exclusivitate despre Starcarft 2 . Anul acesta a avut insa o surpriza: la o zi dupa scena din standul Fallout 3, l-am intrebat pe managerul pentru relatii publice al Blizzard Entertainment ce parere are despre jocul Fallout 3. Colayco a incercat sa imi explice ca el imi poate spune cate ceva despre StarCraft 2, si abia dupa ce a vazut imaginea surprinsa in standul Bethesda, a acceptat sa vorbeasca despre jocul concurentei, ca doar l-am prins cu musca pe... controlerul de Xbox 360.

imga0128.jpg


Astfel, am aflat ca managerul pentru relatii publice Blizzard Entertainment considera ca Fallout 3 "are o grafica formidabila, sunetul se potriveste cu atmosfera din joc si distractia mare va veni dupa ce alegi perk-uri." Mai mult, Bob Colayco a adaugat ca "armele seamana foarte tare cu cele din Fallout 2, sunt desenate aproape ca in inventarul din jocul cu numarul doi din seria Fallout".

imga0123.jpg

Merita sa mentionez ca la standul de prezentare pentru presa al jocului Fallout 3 am fost imbiati sa bem cate o sticla de apa... pe care scria "Purified water", iar tot decorul parea desprins din anii '40: de la frigider si pana la discurile de patefon. La standul de prezentare pentru public insa, coada doritorilor sa vada doar un trailer din Fallout 3 si, poate, sa primeasca un tricou inscriptionat Fallout 3, era destul de impresionanta. Iat-o:

 

Fallout 3, RPG-ul post-apocaliptic al celor de la Bethesda Softworks, se va lansa in Statele Unite ale Americii in 28 octombrie 2008 si in Europa in 31 octombrie 2008. Jocul va putea fi rulat pe PC, PlayStation 3 ┼či Xbox 360.

Sursa: Hit.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google