X-Men Origins Wolverine - jocul lansat si la... Zoo

de Mina Hutterer | 4 mai 2009

Activision a lansat in intreaga lume jocul de actiune in care puteti intra in rolul lui Wolverine. Construit pe baza Unreal Engine 3, X-Men Origins: Wolverine The Game are o grafica de exceptie, insa nivelul de violenta nu il recomanda celor cu varsta sub 18 ani. Vezi imagini din joc in galeria articolului.

Descarca varianta HD (720p) a acestui film din sectiunea Download HIT.ro.

Daca pentru campania de promovare a lui FEAR 2, Warner Bros. a folosit pisici negre, Activision-Blizzard a hotarat sa marcheze lansarea jocului X-Men Origins: Wolverine pe 1 mai 2009 in Marea Britanie prin sponsorizarea timp de un an a tarcului cu glutoni (wolverines) din gradina zoologica din Edinburgh. Mai mult, glutonul - mascul alfa - din zoo a fost rebotezat Logan, in cinstea legendarului personaj Marvel.

X-Men Origins: Wolverine vine in completarea filmului omonim, care a fost piratat cu mult timp inainte de premiera oficiala de pe 1 mai 2009 (citeste mai multe pe HIT.ro). Jocul promite sa le ofere gamerilor posibilitatea de a retrai evenimentele din film si de a descoperi adevarul despre trecutul tragic al lui Wolverine.

Jucatorii au la dispozitie teribilele gheare din adamantium ale lui Wolverine, cu care pot face combinatii de atacuri si lovituri brutale, totul in secvente extrem de rapide. Nu lipsesc nici salturile incredibile (abilitatea Lunge), iar ranile suferite in lupta se vindeca in timp real, multumita abilitatii speciale a lui Wolverine de a se regenera.

X-Men Origins: Wolverine - The Game, produs de Raven Software, a devenit disponibil in variante PC, PlayStation 2, PLAYSTATION 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Wii si DS.

Sursa: Activision / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google