MotorStorm Arctic Edge - imagini noi si trailer

de Mina Hutterer | 4 mai 2009

Sony Computer Entertainment are in lucru un joc de curse furibunde, programat pentru lansare la finalul lui 2009. MotorStorm Arctic Edge (vezi screenshots & artwork in galerie) va fi lansat in format PSP si PS2 si este creat de compania Bigbig Studios.

Descarca varianta HD (720p) a acestui trailer din sectiunea Download HIT.ro.

Daca primul joc MotorStorm (lansat pe PS3) era axat pe curse pe trasee noroioase, MotorStorm Arctic Edge schimba peisajul si le ofera jucatorilor ocazia de a intra in curse nebunesti in Alaska, pe un teren necrutator, la temperaturi sub zero grade Celsius. Producatorii promit implementarea unei inteligente artificale brutale, dar si surprize pe trasee (avalanse, poduri de gheata care se pot prabusi in orice moment etc.).

Jocul va oferi 12 trasee, cu rute multiple (atat pe PSP, cat si pe PS2), multiplayer pentru pana la opt jucatori, Split-Screen pe PS2, posibilitatea de a personaliza vehiculele (de la roti la tobe de esapament, spoilere si stickere de sponsorizare). MotorStorm Arctic Edge va contine pe PSP si un mod Photo, pentru a putea face si apoi trimite poze cu momente spectaculoase din curse.

MotorStorm Arctic Edge va fi lansat in iarna lui 2009 in variante PlayStation Portable si PlayStation 2.

Sursa: Sony Computer Entertainment / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google