MechWarrior Living Legends - conversie totala Crysis

de Mina Hutterer | 17 februarie 2009

MechWarrior Living Legends este o combinatie dintre un First Person Shooter si un simulator si este conceput ca MOD pentru faimosul FPS Crysis.

MWLL este creat de o echipa independenta, dar care este sustinuta oficial de catre Crytek, producatorul german al lui Crysis. MOD-ul are la baza universul Battletech (din care fac parte si jocurile Mechwarrior 1-4, precum si expansion pack-urile acestora) si a fost conceput initial ca mod pentru Quake Wars. Ulterior, producatorii au trecut la Crysis, motorizat de CryEngine 2.

MechWarrior Living Legends este in esenta un joc cu "BattleMechs", roboti gigantici de lupta, pilotati de MechWarriors. In MWLL vom participa la batalii intre doua factiuni rivale: The Clans si The Inner Spher. Hartile vor combina lupte intre BattleMechs cu lupte de infanterie. Actiunea jocului se petrece in secolul al 31-lea, cand omenirea a cucerit mii de planete, iar in prima linie a razboaielor dintre diferitele imperii care lupta pentru suprematie se afla giganticii BattleMechs. Inarmati cu tunuri, lansatoare de rachete si alte arme sofisticate, robotii ating pana la zece metri inaltime.

Mechwarrior Living Legends nu are stabilita inca o data de lansare, dar se estimeaza ca va aparea pana la finele lui 2009.

Sursa: HIT.ro

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google