MOHA pe telefoanele mobile

de Vasile Damian | 26 noiembrie 2006

EA Mobile Romania, compania producatoare de jocuri pentru telefoane mobile, subdivizie a liderului pe piata internationala de entertainment interactiv – Electronic Arts, a anuntat ca MEDAL OF HONOR Mobile va putea fi descarcat pe telefoanele mobile, in Romania, prin portalul Vodafone live.

Versiunea pentru telefoane mobile a faimosului titlu de PC si consola, „Medal of Honor”, este un joc de actiune si aventura creat de studioul EA din Romania. Actiunea jocului se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand germanii pregatesc lansarea primei rachete ghidate, V2. Un commando special este trimis pe urmele rachetei V2 si a creatorilor ei. Ca unic supravietuitor al echipei speciale, singur in spatele liniilor inamice, trebuie sa te infiltrezi in diferitele baze pentru a afla informatii despre racheta, sa gasesti locul unde este produsa racheta si sa o distrugi. Lupti in sase misiuni intense, pe strazile orasului devastat de razboi si in cladirile puternic pazite, folosind atacul corp-la-corp, carabina, pusca cu luneta si mitralierele. Traseul tau nu este unul usor si este presarat cu multe pericole. Pacea depinde de rezultatul acestei operatiuni.

MEDAL OF HONOR Mobile se bazeaza pe varianta cunoscutul joc pentru PC. Pe langa intensitatea jocului si de autenticitatea conflictelor, posesorii de telefoane performante se vor bucura si de o grafica deosebita.

Pornind de la versiunea de baza, studioul din Romania a creat versiuni individuale pentru 250 de modele de telefoane mobile, reprezentative pentru piata din Europa si Statele Unite. Proiectul a fost terminat la sfarsitul lunii octombrie si distribuit de-atunci in intreaga Europa de Vest. Incepand de saptamana aceasta, EA MEDAL OF HONOR 2006 Mobile poate fi descarcat de la sectiunea jocuri a portalului Vodafone live.


Sursa: EA.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google