Gameloft a scazut preturile pentru toate jocurile Android la 99 centi

de Radu Eftimie | 30 decembrie 2011

Acum este momentul ideal pentru cei care doresc sa cumpere jocurile Gameloft pentru dispozitivele lor cu Android. Compania a anuntat ca scade preturile la 0,99 centi pentru absolut toate titlurile disponibile in Android Market, scrie BGR.

Oferta celor de la Gameloft este totusi limitata, asa ca daca doriti sa cumparati unul dintre titlurile de jocuri care in mod normal costa 7 dolari, ar fi bine sa va grabiti, pentru ca reducerile sunt valabile doar pana pe 5 ianuarie, mai scrie sursa citata.

Vestea foarte buna este ca oamenii de la Gameloft nu au selectat doar anumite jocuri pentru includerea in oferta speciala, ci pun la dispozitie pentru 0,99 dolari absolut toate productiile companiei. Asta inseamna ca puteti cumpara la pretul amintit inclusiv cele mai recente releas-uri ale Gameloft, precum Modern Combat 3: Fallen Nation (care costa in mod normal 6,99 dolari).

Alte jocuri ale Gameloft care v-ar putea interesa sunt Order & Chaos Online, N.O.V.A. 2 HD, 9mm HD, Adventures of TinTin sau BackStab HD.

Gameloft a scazut preturile pentru toate jocurile Android la 99 centi

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google