EA anunta oficial Dead Space 2

de Mina Hutterer | 7 decembrie 2009

Visceral Games, studio al Electronic Arts Inc., a anuntat astazi ca seria Dead Space va continua cu un sequel, numit simplu Dead Space 2. Isaac Clarke revine in centrul actiunii si continua lupta impotriva Necromorfilor, cu noi unelte de dezmembrari, alaturi de "clasicul" plasma cutter. De data aceasta, se pare ca inginerul nostru SF preia initiativa si nu mai lupta doar pentru supravietuire, ci pentru distrugerea Necromorfilor.

"Asemenea multor gameri din intreaga lume, ne place Dead Space si suntem foarte incantati sa anuntam un nou joc in serie", a declarat Nick Earl, Senior VP si Group General Manager al EA. "Visceral Games devine rapid un studio cunoscut pentru jocuri de inalta calitate, pline de actiune. Dead Space 2 va oferi cu siguranta o experienta incredibila de joc pe care gamerii nu o vor uita prea curand."

Lansat in 2008, Dead Space a devenit rapid una dintre cele mai bine cotate proprietati intelectuale detinute integral de EA. Jocul a obtinut aproape 100 de premii de specialitate si un scor mediu de 89. Dead Space a devenit un adevarat hit in randurile fanilor horror si ai jocurilor video in general. EA a lansat in 2009 Dead Space Extraction pentru Nintendo Wii - un prequel al primului Dead Space, care a extins "aria de acoperire" a povestii si a atras noi audiente.

Dead Space 2 se afla in productie in variante PC, PS3 si Xbox 360, insa data de lansare nu a fost inca anuntata.

Sursa: Electronic Arts / HIT.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google