Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

de Cristina Enescu | 3 august 2011

Blizzard a anuntat, saptamana aceasta, ca Diablo 3 va veni la pachet cu o casa de licitatii care le va permite sa cumpere si sa vanda itemi in-game, in cadrul unor tranzactii pe bani reali.

Fiecare regiune va avea o singura piata de desfacere, pentru a se evita eventualele problem legate de schimbul valutar, informeaza Ars Technica.

Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

Dupa ce vinzi un item, vei putea fie sa retragi bani si sa ii folosesti in lumea reala, prin intermediul unui companii terte care nu a fost inca anuntata, fie sa ii folosesti intr-o alta licitatie sau un alt joc Blizzard.

Blizzard va incasa venituri considerabile prin acest nou sistem: jucatorii vor fi taxati cu un comision atat pentru listarea unui item, cat si pentru tranzactionarea lui.

Diablo 3 va permite tranzactii cu bani reali

Diablo 3 va avea de asemenea si o a doua casa de licitatii, separata, care va opera numai cu moneda virtuala Gold, in care listarea bunurilor se va putea face gratuit.

Blizzard a anuntat si ca al treilea titlu al francizei va necesita conexiune permanenta la internet, decizie care ii va revolta cu siguranta pe jucatori.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google