Cele mai bune jocuri pentru iPad

de Livia Stroie | 31 mai 2011

Daca te afli printre cei care tocmai si-au achizitionat un iPad, probabil ca acum te gandest si la jocurile pe care vrei sa le cumperi pentru acest dispozitiv.

Cautarea se poate dovedi a fi destul de grea, cu atat mai mult cu cat jocurile optimizate pentru tableta se dovedesc a fi cu mult mai scumpe decat versiunile pentru iPhone.

Intr-un clasament al celor jocuri pentru iPad, Angry Birds Rio este pe primul loc.  Spre deosebire de varianta clasica, Angry Birds Rio are mai multe personaje, fundal detaliat si inca 60 de nivele. Jocul costa doar 3 dolari (aproximativ 2 euro), pe cand varianta clasica pentru PC este 5 euro (3,5 euro).

Cei care tin minte filmul "Back to The Future" vor fi captivati de aventurile din jocul cu acelasi nume, disponibil si pentru iPad. Jocul, clasat pe locul 2, este ideal pentru posesorii de iPad 2, care se pot bucura si de grafica 3D.
iPad-ul poate fi platforma ideala si pentru jocurile de familie, precum Carcasonne: puteti implica si familia, in varianta multiplayer.

Civilization este unul din cele mai bune jocuri de strategie realizate pana acum, iar varianta Civilization Revolution, un succes pe Nintendo DS si iPhone, s-a clasat pe locul patru in clasamentul pentru iPad.

Dead Space HD, clasat pe locul cinci, este dovada ca iPad-ul poate fi ideal pentru amatorii de jocuri. Acesta are si pe iPad, ca si pe PC, o grafica impecabila si reactie imediata, chiar daca personajul este controlat prin touch-screen.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google