Top 10 cele mai bune pachete software pentru Mac (2011)

de Radu Eftimie | 13 decembrie 2011

Mac App Store, care a fost lansat la inceputul acestui an, a depasit deja o suta de milioane de descarcari. Desigur, magazinul Mac nu este singurul care ofera aplicatii excelente pentru utilizatorii Apple, dar a reusit sa atraga, in acelasi timp, atat dezvoltatorii de aplicatii, cat si utilizatorii care au descarcat masiv software de la aceasta sursa.

Mashable a realizat un top al celor mai bune aplicatii pentru Mac lansate pe piata in acest an. Sa le parcurgem impreuna.

1. OS X Lion

Apple Os X Lion este unul dintre cele mai mari salturi facute de companie. Update-ul, care costa 29,99 dolari, combina calitatile de necontestat ale iOS si functionalitatea Mac OS X.

Unii utiizatori cu experienta in Mac au condamnat miscarea Apple, afirmand ca gigantul impinge OS-ul spre o zona comerciala si destul de accesibila oricui.

Indiferent de ceea ce cred unii utilizatori, este clar ca Apple a facut primul pas spre a aduce traditionalele caracteristici ale Mac-ului in era iPad-ului si a device-urilor care au revolutionat tehnologia.

Top 10 cele mai bune pachete software pentru Mac (2011)


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google