Cele mai tari tablete PC lansate in 2011 - Top HIT.ro

de Radu Eftimie | 15 decembrie 2011

Anul acesta a fost unul plin de lansari de tablete PC. De fapt, se poate spune ca a fost anul care a lansat o noua industrie (exceptand faptul ca trendul a fost dat de Apple) care a inceput sa ameninte existenta altor produse (vezi netbook-urile). Mai important, insa, este faptul ca 2011 a adus pe piata, in sfarsit, competitori puternici pentru iPad-ul Apple, iar consumatorii au inceput sa realizeze ca exista alternative solide si prin Android sau Windows 7.

Care au fost cele mai tari tablete lansate pe piata in acest an? Daca ne intrebati pe noi, veti gasi raspunsul ceva mai jos, in articolul care urmeaza. Asta nu inseamna ca nu ne intereseaza opinia voastra legata de un eventual top al celor mai bune tablete lansate in acest an. Asa ca asteptam chiar propriile voastre topuri si comentariile aferente. Dar, sa va aratam topul nostru:

1. Samsung Galaxy Tab 10.1

Recunoastem, suntem "un pic" fani Android, iar in ceea ce priveste Samsung, asa cum spuneam in alt articol recent, compania si-a castigat un respect deosebit prin calitatea majoritatii produselor pe care le-a propus consumatorilor.

Galaxy Tab 10.1 este pe primul loc in preferintele noastre dintr-un motiv pe cat de simplu, pe atat de pragmatic. A venit pe piata "determinata" sa arate ca "se poate" si ca Samsung-ul chiar poate concura umar la umar cu Apple pe segmentul acesta.

Pretul este apropiat de cel al iPad si dispune de tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere al portabilitatii.

Cele mai tari tablete PC lansate in 2011 - Topul HIT.ro


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google