Cele mai bune aplicatii Android lansate in 2011

de Radu Eftimie | 12 decembrie 2011

Inca de la aparitia Android, criticii au atras atentia ca va fi foarte greu ca Google sa recupereze avansul deosebit pe care platforma iOS, de la Apple, il avea. Polemica nu s-a purtat atat in jurul dispozitivelor pe care ruleaza cele doua sisteme de operare , cat pe varietatea si calitatea aplicatiilor disponibile in magazinele virtuale ale celor doi rivali.

2011 pare a fi anul in care Google reuseste sa se apropie serios de performantele de dezvoltare software ale iOS. Iar acest lucru se vede in numarul si calitatea aplicatiilor care si-au facut aparitia in Android Market. Sa parcurgem impreuna cateva dintre cele mai bune aplicatii disponibile in magazinul virtual al Android.

1. Google Current

Pana la aparitia Google Current, probabil cel mai bun soft pentru cei care doreau sa stea informati cu ajutorul dispozitivului Android era Pulse News.

Google Current incearca sa mearga si mai departe cu filtrarea continutului informational si ofera o interfata care multora dintre voi s-ar putea sa va placa.

Google Current ofera o multime de categorii de stiri, dar mai ales surse concrete - de la bloguri si pana la publicatii cu state vechi in jurnalismul profesionist. Partea cea mai interesanta si atractiva a aplicatiei este ca puteti sa descarcati articolele pentru a le lectura offline. Aplicatia este gratuita, scriu cei de la Business Insider.

Cele mai bune aplicatii Android lansate in 2011


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google