Email-uri trimise de morti din...Rai

de Carmen Ivanov | 13 iunie 2008

Un nou serviciu de internet permite abonatilor crestini, dupa ce acestia au decedat, sa trimita email-uri prietenilor si rudelor care nu cred in existenta lui Dumnezeu. Youvebeenleftbehind.com (ai fost lasat in urma) ofera utilizatorilor facilitatea de a stoca email-uri si documente care pot fi trimise la un numar maxim de 63 de adrese in cele sase zile care urmeaza momentului in care abonatii au fost luati in Rai.

Mottoul site-ului este - Nimeni nu stie ziua sau ora

Unele dintre mesaje pot fi informatii codificate, precum detalii ale contului bancar sau parole electronice, restul constituie incurajari spirituale, precum citate din Biblie, care au ca scop apropierea celor dragi "de Iisus si smulgerea lor din flacarile iadului.

Serviciul se bazeaza pe o interpretare diferita a mai multor carti profetice, printre care Apocalipsul, potrivit careia intr-o zi denumita Inaltarea la cer, crestinii alesi sunt luati in Rai de Iisus, restul fiind lasati sa petreaca inca sapte ani pe Pamant sub dominatia Anticristului. Site-ul de internet, al carui motto este "nimeni nu stie ziua sau ora", spune ca "ofera o ultima oportunitate de a intra in contact cu familie si prietenii" pentru a-i atrage la Iisus. Youvebeenleftbehind.com a fost creat de Mark Heard, un angajat de supermarket din Cape Cod, Massachusetts. El spune ca ideea acestui site i-a venit in 1999, pe cand cumpara actiuni online si si-a dat seama ca daca vine Inaltarea si este dus in Rai, n-are cum sa-i transmita sotiei parola lui de broker. Taxa de membru costa 40 de dolari pe an, dar Heard a refuzat sa spuna cati abonati are.

Sursa: telegraph.co.uk

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google