eMag va vinde "de toate", inclusiv software downloadabil

de Radu Eftimie | 26 august 2011

Cel mai mare retailer online din Romania, eMag, va urmari din ce in ce mai mult modelul de business al Amazon si isi va extinde substantial gama de produse oferite spre comercializare, potrivit unui articol publicat de Wall-Street.ro.

Vicepresedintele companiei, Radu Apostolescu, declara ca in curand eMag ar putea anunta ca vinde si software downloadabil, dar si alte produse in conditiile in care firma a primit "oferte ciudate de parteneriate" care includ comercializarea de scutece pentru copii, bijuterii sau chiar si masini.

eMag va vinde de toate, inclusiv software downloadabil

 

In acelasi timp, reprezentantul companiei spune ca eMag nu exclude niciun parteneriat si va vinde chiar si mobila in momentul in care va gasi o companie care sa indeplineasca anumite cerinte.

In primul trimestru al acestui an, eMag a comercializat un milion de produse (62 de milioane de euro ca valoare). Chiar daca site-ul companiei a atras sase milioane de vizitatori unici, cea mai mare partea a vanzarilor s-a facut prin achizitie cash, mai spun reprezentantii eMag.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google