eBay se pune cu vrajitoarele - interzice vanzarea blestemelor si descantecelor

de Ana-Maria Dragota | 20 august 2012

Orice utilizator de internet stie deja ca pe eBay poti gasi aproape orice, insa conducerea site-ului a pus gand rau tuturor tranzactiilor care vizeaza bunuri mai putin palpabile, precum blesteme, descantece, papusi "voodoo" etc.

Incepand cu 30 august, eBay nu va mai permite vanzarea acestor produse si servicii, scrie Wired. Conform unui comunicat de presa trimis de catre conducerea site-ului de licitatii online, "EBay isi revizuieste cu regularitate categoriile de produse si isi actualizeaza politicile comerciale in functie de feeback-ul primit de la clienti. Vom renunta la un numar mic de subcategorii din categoria mai mare de produse metafizice, intrucat cumparatorii si vanzatorii ne-au spus ca tranzactiile din acele subcategorii genereaza adeseori probleme care cu greu pot fi apoi rezolvate".

Aceasta decizie a cauzat nemultumirea unora dintre utilizatori. Unul dintre acestia a scris: "EBay interzice obiectele religioase alternative. Nu insa si pe cele pentru crestini. Apa sfintita sau alte obiecte "sfinte" sunt permise, in mod discriminatoriu. Un anumit tip din Roma, care poarta robe lungi, poate sa isi vanture mana deasupra unui recipient cu apa si sa o imbibe cu ceva si apoi spune ca acea apa este foarte "puternica". Cum difera asta de orice alt obiect magic vandut in trecut pe eBay?"

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ebay servicii ebay descantece ebay farmece ebay
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google