Zuckerberg a ajuns la 5 milioane de prieteni

de Radu Eftimie | 16 septembrie 2011

Nu stim inca daca fanii Facebook apreciaza sau nu noul buton "Subscribe" introdus de reteaua de socializare in urma cu doar cateva zile, dar un om sigur e multumit de noua functionalitate: Mark Zuckerberg, fondatorul companiei.

Noua functionalitate a Facebook, butonul Subscribe, care iti permite sa urmaresti postarile cuiva fara sa-l adaugi ca prieten, a fost lansat miercuri.

In doar trei zile, Mark Zuckerberg a strans nu mai putin de cinci milioane de inscrieri, dar nu putem jura ca cifra a ramas la nivelul acesta in conditiile in care sistemul de contorizare abia face fata clickurilor utilizatorilor.

Zuckerberg face smecherii cu butonul Subscribe pe Facebook

Totusi, peste cinci milioane de oameni au decis, in cateva zile, sa se inregistreze la postarile lui prin butonul "magic"? Greu de crezut.

Se pare ca Mark Zuckerberg a facut o "smecherie": si-a convertit prietenii de pe vechea pagina personala de Facebook in "subscriberi" pe pagina personala actuala. Si asa au rezultat cele peste cinci milioane de clickuri.

Totusi, Mark Zuckerberg are capacitatea de a strange 5 milioane de oameni interesati de ceea ce spune si ceea ce face. Mai ales daca ei sunt utilizatori ai retelei de succes create de el.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google