Zeci de mii de conturi de Twitter, accesate de hackeri

de Dana Saporan | 9 mai 2012

O grupare de hackeri care sustine ca este afiliata Anonymous a anuntat ca a accesat 55.000 de conturi de Twitter si ca va publica datele userilor pe Internet. Twitter sustine ca cifra inaintata de gruparea de hackeri este exagerata. Intre timp, reteaua de socializare a resetat parolele utilizatorilor afectati de bresa.

In cursul zilei de luni, un utilizator anonim al site-ului Pastebin.com a publicat 5 pagini care pareau sa contina datele a 55.000 de conturi de Twitter. Printre acestea s-ar fi numarat si conturile unor celebritati, informeaza Mashable.

Zeci de mii de conturi de Twitter, accesate de hackeri

Cu toate acestea, reprezentantii retelei de socializare Twitter, care a demarat o investigatie in acest caz, afirma ca bresa de securitate nu este majora si ca mai bine de 20.000 dintre conturile facute publice fie contin informatie duplicata, fie sunt conturi deja suspendate.

Pentru a remedia problema, Twitter a resetat parolele userilor afectati de bresa si ii invita pe utilizatorii ingrijorati sa acceseze sectiunea Help Center pentru a-si modifica parolele si a-si revizui setarile de confidentialitate.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: bresa twitter atac hackeri twitter conturi publicate twitter grupare hackeri anonymous
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google