Youtube pregateste noi canale TV online

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 6 octombrie 2011

YouTube continua sa aloce resurse importante imbogatirii propriei platforme de video-sharing, pregatindu-se de lansarea  mai multor canale TV  online, al caror debut se anunta pentru 2012.

Propunerile YouTube se vor concretiza in veritabile canale de televiziune proprii, programate spre a oferi utilizatorilor continuturi din domeniul sportiv, moda si alte arii de interes general. Totul depinde de parteneriatele si contractele semnate cu diferiti colaboratori de prestigiu din acest sector, printre care se numara si nume sonore de la Hollywood.

Acordurile corespunzatoare ar trebui sa fie finalizate in aproximativ 60 de zile, astfel incat, in anul 2012, YouTube sa poata anunta oficial deschiderea portilor unui nou univers al divertismentului multimedia.

In timp ce platformele de video-on-demand nu mai reprezinta de acum o noutate, abordarea pietei printr-o oferta de proportii din partea YouTube ar putea constitui o solutie pentru Google TV, care avea nevoie de o infuzie de continut nou, pentru o mai buna exprimare a calitatii specifice ecosistemului proiectat in jurul conceptului TV-online.In acest context, Google ar putea sfida cat de curand transmisiunile traditionale de televiziune si retelele prin cablu cu aceast „new-entry”. Totusi, stirea inca nu a fost confirmata de grupul din Mountain View. 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google