YouTube adauga o noua categorie de filme

de Cristina Enescu | 30 august 2010

Site-ul de video sharing YouTube se aliniaza tendintelor si lanseaza o noua categorie, unde utilizatorii pot urmari peste 400 de productii cinematografice, in intregime.

Noua sectiune va contine filme marca Lionsgate, MGM si Sony Pictures, ca urmare a parteneriatelor pe care Google le-a semnat cu aceste studiouri.

YouTube a anuntat de asemenea si stabilirea unui acord cu serviciul britanic de filme online Blinkbox, care va pune la dispozitie 165 de lungmetraje, printre care The Addiction, nominalizat la Festivalul International de Film de la Berlin, Dark Side Of The Sun, care il are in rolul principal pe Brad Pitt sau Death Train, cu Pierce Brosnan.

Printre titlurile care vor mai putea fi gasite la noua sectiune www.youtube.com/movies , se mai gasesc si filme clasice, precum Clanul ursilor(1986) sau capodopere ascunse, precum drama Loved, cu Sean Penn.

Cei de la YouTube s-au gandit si la pasionatii de filme indiene, prin urmare in noua categorie vom gasi chiar si productii marca Bollywood.

“Acesta este unul dintre numeroasele eforturi pe care le facem pentru a ne asigura ca utilizatorii gasesc pe YouTube tot ceea ce isi doresc, de la jurnale video si jurnalism cetatenesc pana la filme intregi si show-uri.

Aceasta este doar primul pas”, a declarat directorul YouTube pentru parteneriate, Donagh O’Malley.

YouTube spera sa isi complementeze noua sectiune cu serviciul TV pe care l-a implementat deja www.youtube.com/show si sa isi extinda astfel gama de entertainment.

Sursa: The Telegraph   

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google