Yahoo lanseaza intrument de cautare a aplicatiilor

de Dinu Boboc | 16 iunie 2011

Yahoo a lansat pe piata un instrument de cautare care ajuta utilizatorii sa gaseasca cel mai potrivit soft pentru smartphone-ul lor.

Potrivit oficialilor Yahoo, noul intrument promite "o modalitate hazlie si rapida de a cauta si descoperi" aplicatiile potrivite printre miile de oferte disponibile pentru iPhone si device-urile cu Android, informeaza Cnet.com.

Yahoo lanseaza intrument de cautare a aplicatiilor

"Yahoo AppSpot, o noua aplicatie pentru mobile, functioneaza ca o raza de lumina in intunericul celor peste 425.000 de aplicatii din Apple App Store si al celor peste 200.000 de aplicatii disponibile pe Android Market", se arata in comunicatul Yahoo.

Instrumentul de cautare localizeaza titlurile in functie de descrierea data de utilizator, pret, specificatii, screenshot-uri si ratingurile acordate de alti useri.

In plus, sugereaza celor interesati sugestii bazate pe alte alegeri facute de alti internauti. Programul a indexat ofertele Apple si Google, iar oficialii companiei considera ca poate face o treaba mai buna decat instrumentele de cautare deja existente si oferite de cele doua magazine.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google