Yahoo isi upgradeaza serviciul de mail. Vezi ce noutati aduce

de Cristina Enescu | 24 mai 2011

Yahoo a lansat cea mai noua versiune a serviciului sau de e-mail si isi invita toti cei 284 de milioane de useri sa faca upgrade-ul.

Compania a dezvaluit o versiune de teste a noului serviciu in octombrie anul trecut. Prin noile feature-uri, Yahoo isi propune sa incurajeze userii sa petreaca mai mult timp pe proprietatile sale.

Serviciul reproiectat integreaza in e-mail cateva functionalitati sociale, printre care Facebook si Twitter. De exemplu, oamenii vor putea sa posteze mesaje pe Facebook din interiorul e-mail-ului. Poti vizualiza si impartasi notificarii si update-uri de pe Twitter, Facebook si Zynga din tab-ul Updates.

Utilizatorii pot chat-ui cu contactele de pe Facebook, Windows Live si Yahoo Messenger direct din serviciul de mail.

Inbox-ul include 50 de teme diferite din care clientii pot alege pentru a-si vedea mesajele.

Yahoo Mail ofera de asemenea suport pentru anumite aplicatii pe care oamenii le pot folosi pentru a-si organiza mai bine inbox-ul. Una dintre acestea, numita All My Purchases le permite user-ilor sa urmareasca comenzile online.

O alta aplicatie, Unsubscriber, este conceputa pentru a facilita modalitatea prin care userii se pot dezabona de la un newsletter. Totodata, aplicatia YouSendIt le permite utilizatorilor sa ataseze fisiere mari la mesaje. Vor fi de asemenea disponibile aplicatii de la PayPal si eBay.

Yahoo a integrat si noi feature-uri de cautare, care vor afisa rezultate filtrate dupa expeditor, fisiere de atasament, data sau locatia folder-ului.

Serviciul de mail updatat aduce imbunatatiri si la nivelul vitezei si contine de asemenea o noua tehnologie spam, menita sa previna phishing-ul si sa reduca spam-ul.

Utilizatorii pot face upgrade-ul la noua versiune online. Yahoo a afirmat ca noul serviciul va fi disponibil pentru toti userii “in urmatoarele saptamani”.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google