What Do You Love - un nou serviciu de cautare de la Google

de Cristina Enescu | 28 iunie 2011

Fara niciun anunt prealabil, Google a lansat un nou serviciu misterios numit What Do You Love. Site-ul prezinta acelasi box de cautare simplu, prezent si pe homepage-ul Google, insa afiseaza rezultate din peste 20 de servicii Google, printre care Google Translate, Trends, YouTube, Maps, Group, etc.

Rezultatele sunt prezentate in casute mici, care in anumite cazuri, poate fi extinse dand click pe icon-ul din coltul din dreapta de jos. Daca ai nevoie de mai multe rezultate, poti face click pe butonul din coltul din dreapta sus si vei fi redirectionat catre serviciul ales, informeaza Mashable.

Conceptul ne aminteste de iGoogle, un serviciu care iti permite sa adaugi aplicatii simple propriului tau portal personalizat. Spre deosebire de iGoogle insa, What Do You Love creeaza  instantaneu un mini-portal despre termenul pe care l-ai ales, un concept binevenit pentru userii care pot astfel sa economiseasca timp si sa aiba acces la multitudinea de servicii Google printr-o singura pagina.

Serviciul este localizat la adresele www.wdyl.com si google.com/whatdoyoulove/. Pana acum, Google nu a dezvaluit nicio informatie despre noul serviciu pe blogurile sale.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google