Vodafone Guardian, aplicatia care iti protejeaza copiii de pericolele online

de Radu Eftimie | 20 august 2012

Vodafone a dezvoltat aplicatia gratuita Vodafone Guardian, compatibila cu smartphone-urile ce functioneaza cu sistemul de operare Android, ce permite parintilor sa isi protejeze copiii de apelurile, mesajele si continutul online inadecvat.

Aplicatia permite parintilor sa blocheze anumite contacte si apeluri, pentru siguranta copiilor, se arata intr-un comunicat de presa. In acelasi timp, parintii sunt anuntati automat cand copilul apeleaza numarul de urgenta 112 (parintele primeste o notificare prin SMS) si pot alege intervalul orar pentru acces la Internet, WiFi, Bluetooth, camera foto si apeluri. Mai exact, Accesul la Internetul pe mobil poate fi restrictionat, atat cel prin reteaua 3G, cat si prin WiFi, sau conexiunea la Bluetooth.

Controlul asupra camerei foto le permite parintilor sa decida cand le permit copiilor sa fotografieze sau sa filmeze cu ajutorul telefonului mobil.

Vodafone Guardian poate fi descarcata gratuit din magazinul de aplicatii Google Play, iar clientii Vodafone beneficiaza de trafic gratuit

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: vodafone guardian protectie copii online restrictionare internet aplicatie
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google