VIDEO: De la retele sociale la retete sociale. Facebook "prepara" pentru tine

de Radu Eftimie | 26 septembrie 2011

Utilizatorii de Facebook vor avea posibilitatea sa schimbe intre ei fisiere deorice tip, sa asculte muzica si si admire fotografiile in noul Timeline al retelei.

Mai nou, pot face rost de cam orice retete le pofteste inima prin intermediul Foodily, un site care se comporta ca un agregator de retete culinare.

Foodily.com nu este singurul site care poate aduna retete gastronomice din diferite surse pentru ca mai apoi sa vi le puna pe "tava".

Video: vezi ce mai pregateste Facebook

Doar ca Foodily va "arunca" retetele direct pe Facebook pentru ca voi sa le puteti impartasi, mai departe, cu prietenii vostri. In acelasi timp, Foodily va ajuta sa comparati retetele intre ele si sunt insotite de timpul de gatire, ingredientele folosite, calitatile nutritive ale ingredientelor etc.

Oricum, Foodily este doar una dintre aplicatiile pe care Facebook pe pregateste. Vedeti, in videoclipul urmator, ce mai vrea sa lanseze Facebook:

Iata cum puteti sta pe Facebook, gati si utiliza o tableta in acelasi timp. Daca mai tineti minte articolul cu laptopul pentru bucatarie...

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google