VIDEO: Delicious a fost relansat

de Radu Eftimie | 28 septembrie 2011

Delicious, instrumentul de bookmarking pentru paginile de web a fost relansat ieri, scrie Lifehacker. Noul site are un design imbunatatit si noi functionalitati care ar trebui sa atraga cat mai multi utilizatori. Principiile seamana intr-o masura cu cele de la Youtube, deoarece a fost re-desenat de fondatorii site-ului de clipuri.

Ca structura, Delicious contine acum trei categorii principale de functii. Prima este "save" si se refera la salvarea linkurilor care va intereseaza pentru a le putea gasi mult mai iusor urmatoarea data cand aveti aveti nevoie de ele.

A doua functie este "stack", mai exact crearea de colectii sau playlist-uri de legaturi web care au o tema anume in comun.

A treia functie importanta a site-ului relansat ieri este posibilitatea de a impartasi cu ceilalti utilizatori de Delicious bookmark-urile pe care le-ati salvat sau chiar colectiile de legaturi.

Iata cum se poate folosi noua functie "stack" pe care proprietarii site-ului mizeaza pentru a transforma Delicious intr-un reper al bookmarkingului inteligent:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google