Vezi care sunt cele mai eficiente managere de parole

de Liviu Petrescu | 17 ianuarie 2012

Siguranta parolelor depinde cel mai mult de complexitatea lor, insa nu toti utilizatorii sunt dispusi sa tina minte siruri alfanumerice lungi. Un manager de parole bun iti poate rezolva problema, cu unele limitari. Afla care sunt cele mai eficiente managere de parole, recomandate de Gizmodo.

Managerul de parole te poate ajuta sa rezolvi problema parolelor lungi si complexe, criptand toate informatiile intr-un fisier ce poate fi accesat printr-o aplicatie sau printr-un serviciu web. Vezi care sunt cele mai eficiente managere de parole, gratuite sau contra-cost.

1) Clipperz

Aplicatie online gratuita, Clipperz iti manageriaza cu succes parolele de la conturi multiple prin sistemul online. Lista de parole poate si salvata intr-un fisier criptat ce poate fi accesat si cand esti offline.

Clipperz functioneaza pe orice computer care ruleaza un browser cu compatibilitate JavaScript, sau pe iPad prin Safari. Serviciul nu este insa la fel de reusit si in versiunea mobile, unde sistemul "direct login" nu este la fel de usor de folosit ca alte managere de parole. Aplicatia poate fi folosita si pentru memorarea de informatii suplimentare, de exemplu seria unor carduri bancare.

Clipperz Compact este un add-on pentru Firefox si Opera care usureaza si mai mult folosirea acestui serviciu, care promite anonimitate totala.

Vezi care sunt cele mai eficiente managere de parole


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer