Va gazdui Facebook-ul cazino-uri online?

de Radu Eftimie | 5 decembrie 2011

Mai multe surse din Marea Britanie afirma ca Facebook s-ar afla in discutii avansate cu cateva cazino-uri online in vederea gazduirii site-urilor de profil, scrie CNET.

Va gazdui Facebook-ul cazino-uri online?

Daca te numesti Facebook, iar anul urmator este foarte posibil sa te listezi la bursa, atunci principala grija pe care o ai este sa convingi investitorii ca veniturile si profitul tau sunt in crestere si ca prosperi ca si companie. Probabil acesta este si motivul principal pentru care o serie de "voci" din Marea Britanie spun ca Facebook se afla in negocieri avansate cu mai multe companii care detin cazinouri si site-uri de pariuri online pentru integrarea acestora in reteaua sociala.

Potrivit Daily Mail, Facebook negociaza cu nu mai putin de 20 de experti in pariuri, consultanti si case de pariuri online. Cu alte cuvinte, probabil ca in curand, pe Facebook isi vor face aparitia nume precum Gamesys sau 888. In mod normal, presa britanica a ridicat imediat problema protectiei minorilor care folosesc Facebook in fata tentatiei pariurilor.

Reprezentantii retelei sociale au replicat oficial, printr-un anunt, ca experienta pe care o ofera Facebook utilizatorilor minori sau adolescenti este sigura si ca nu vor comenta asupa "speculatiilor aparute in presa" pe seama integrarii cazinourilor online in aplicatie.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google