VIDEO: La o petrecere anuntata pe Facebook au venit mii de oameni

de Radu Eftimie | 31 august 2011

Daca aveti de gand sa anuntati pe Facebook organizarea unei petreceri, ar fi bine sa va ganditi de doua ori. Un party promovat prin reteaua de socializare s-a lasat, sambata trecuta, cu o imbulzeala fenomenala, in urma careia zece oameni au ajuns la spital, scrie Washington Post.

O petrecere anuntata pe Facebok s-a lasat cu victime

Un apartament dintr-un complex rezidential aflat in apropierea Universitatii Colorado a fost luat cu asalt, sambata, de mii de persoane care aflasera de organizarea unei petreceri pentru studenti. Cel putin zece oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale din cauza unei batai iscate intre petrecareti.

Petrecerea cu bucluc s-a lasat si cu cateva arestari, vizati fiind, desigur, batausii. Potrivit datelor politiei, la petrecere anuntata pe Facebook au aparut nu mai putin de 3000 de persoane, iar intrebarea care se pune este cum au reusit toti sa incapa in apartamentul (dotat, ce-i drept, si cu o piscina)?

Ei bine, n-au reusit, si de aici tot tambalaul. De precizat este ca exista un precedent: in iunie, o adolescenta din Germania s-a pomenit la usa cu 15.000 de persoane care aflasera de petrecerea ei tot de pe Facebook.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer