Twitter are 100 milioane de utilizatori activi

de Radu Eftimie | 9 septembrie 2011

Twitter rupe tacerea dupa ani de zile si ofera date referitoare la numarul de utilzatori activi ai retelei sociale: 100 de milioane este numarul lor, dupa cum afirma chiar compania pe blogul oficial.

Potrivit aceleiasi surse din cei o suta de milioane de utilizatori ai retelei, jumatate, cel putin, intra zilnic pe cont. Pe de alta parte, 40 la suta din totalul celor care se "logheaza" nu "ciripesc" nimic, ci se multumesc cu ceea ce spun ceilalti utlizatori ai retelei sociale.

Twitter are 100 milioane de utilizatori activi

Pentru Twitter incepe acum alta batalie, una in care va trebui sa-si pastreze clientii si sa creasca mai mult, poate, cine stie, sa mai adauge in urmatorii ani inca o suta de milioane de utilizatori. Dar pentru asta ar trebui scape de cateva probleme si sa se fereasca de altele.

In primul rand, Twitter trebuie sa-i convinga cumva pe utilizatorii care doar citesc ce scriu altii sa fie mai activi. In al doilea rand, poate cel mai important lucru este sa nu cumva sa incerce vreodata sa imite Facebook sau Google+. Twitter este altceva si asa trebuie sa ramana.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google