Twit Wipe - sterge toate tweet-urile fara sa stergi contul de Twitter

de Radu Eftimie | 27 decembrie 2011

Twit Wipe este o aplicatie web-based care te poate ajuta sa scapi de tweet-urile vechi. Aplicatia este utila in contextul in care multi utilizatori de Twitter regreta ca au publicat anumite tweet-uri. Cu Twit Wipe puteti scapa de toate tweet-urile fara sa fiti nevoiti sa va stergeti contul cu totul, scriu cei de la LifeHacker.

Pentru a folosi aplicatia, nu trebuie sa faceti altceva decat sa va autentificati in contul de Twitter, sa intrati pe pagina de web a Twit Wipe si sa dati click pe butonul "TwitWipe this Account".

Imediat pe ecran o sa apara o notificare care va intreaba daca vreti sa mergeti mai departe. Odata dat acceptul, nu este decat o chestiune de timp pentru ca aplicatia sa va stearga toate tweet-urile din contul retelei de socializare.

Twit Wipe - sterge toate tweet-urile fara sa stergi contul de Twitter

 

Este o solutie foarte buna pentru cei care doresc sa scape de tweet-urile mai vechi fara sa fie nevoiti sa-si stearga contul cu totul. Aveti grija, ganditi-va bine inainte sa folositi aplicatia pentru ca nu exista cale de intoarcere, odata ce ati dat "wipe".

In functie de numarul de postari din contul de Twitter si de numarul de useri care sunt simultan pe Twit Wipe, stergerea postarilor poate dura pana la cateva ore.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google