Top 5 cele mai vizionate videoclipuri de pe YouTube in 2009

de Andrei Rahmanov | 17 decembrie 2009

Cum la final de an este momentul bilanturilor, YouTube a facut o scurta trecere in revista a celor mai vizionate clipuri din cursul anului pe care ne pregatim sa il incheiem, 2009.

Desi fiecare dintre videoclipurile din acest top 5 s-au bucurat de o mare popularitate pe YouTube, si au fost re-postate de mai multi useri diferiti, pentru numaratoare a fost luat in calcul numarul de vizualizari inregistrate per clip, postat de un singur user, la o data nu mai devreme de 1.01.2009.

Astfel, incepem numaratoarea cu locul 5, ocupat de bebelusii pe role dintr-o reclama la apa plata Evian. Acestia au inregistrat peste 27 de milioane de vizualizari.

Pe locul 4 se afla trailerul filmului New Moon, ecranizarea volumului II al celei mai indragite serii de povesti cu vampiri, Twilight.

Locul 3 revine videoclipului "JK Wedding", o filmare de amatori, in cel mai pur still YouTube, a unei ceremoniei de nunta mai putin obisnuite. Doi tineri din SUA au dorit ca atat ei, mirele si mireasa, cat si o parte dintre invitatii lor sa intre in biserica, in pasi de dans, pe melodia lui Chris Brown, "Forever".

Pozitia secunda a topului este ocupata cu 37 milioane de vizualizari de un clip in care un baietel David, este filmat de tatal sau, incercand sa isi dea seama ce e cu el dupa anestezia primita in timpul unei vizite nu tocmai placuta pentru el, la dentist.

Locul 1, si cel mai vizionat clip de pe YouTube in 2009, il detine interpretarea gospodinei cu real talent de cantareata de opera, Susan Boyle, sau SuBo, in cadrul showului Britain's Got Tallent. Acest clip a inregistrat nu mai putin de 83 de milioane de vizualizari.

Trebuie sa mentionam ca videoclipurile muzicale au intrat intr-un top separat, cea mai vizionata piesa de pe Youtube fiind "I Know You Want Me", a artistului numit Pitbull, cu peste 82 de milioane de vizualizari.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer