Testare virtuala la matematica

de Vasile Damian | 7 ianuarie 2007

"Matematica TN 2007" reprezinta o culegere electronica interactiva, continand o cifra neegalata pana in prezent: 10.000 teste, adica 120.000 probleme. Aplicatia, ce poate fi descarcata de pe Internet in varianta demo, a fost creata pentru a veni in sprijinul elevilor de clasa a VIII-a care se pregatesc pentru sustinerea Testarii Nationale la matematica.
Culegerea respecta intocmai actuala programa de studiu, exercitiile incluse fiind posibile alternative ale examenului care va urma. Lucrarea ofera solutiile si rezolvarile complete ale problemelor, astfel incat pachetul "Matematica TN 2007" reprezinta nu numai un instrument de exersare, ci si un eficient mijloc de invatare.
In plus, lucrarea se deosebeste de o culegere obisnuita nu doar datorita volumului fabulos de teste continute si conceperii acestora, dar mai ales datorita interactivitatii. Aceasta calitate este data de "simulatorul" incorporat care ofera elevului utilizator conditii similare cu cele in care se va desfasura examenul real. Astfel, elevul va putea rezolva fiecare test intr-un timp determinat, iar dupa terminarea rezolvarii, va primi nota meritata si isi va putea corecta greselile consultand intreaga lista de solutii, rezolvari si explicatii teoretice, prezentate in detaliu, pentru fiecare test in parte. Totodata, prin calcularea mediei rezultatelor obtinute, aplicatia ofera elevului posibilitatea de a-si aprecia cu obiectivitate nivelul de pregatire si sansele in sustinerea examenului real.
Puteti "testa" posibilitatile acestei aplicatii descarcand varianta demo direct de pe site-ul producatorului.

Sursa: Varox.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google