Spotify debarca pe teritoriul american cu noul sau serviciu de streaming muzical

de Roxana Iorgulescu - Colaborator HIT.ro | 11 iulie 2011

Anuntat inca din 2009, serviciul de streaming muzical oferit de Spotify este gata sa intre in scena, contractele cu marile case de discuri, pentru accesul la fiecare playlist detinut de acestea fiind semnate.

Exceptie face doar Warner Music Group, fapt care nu impiedicat insa compania suedeza sa-si anunte iminenta sosire pe continentul american, relateaza Notebook Italia.

„Serviciul de muzica online din Europa va fi curand disponibil in Statele Unite. Milioane de piese muzicale sunt gata sa fie ascultate in streaming pe computer sau pe dispozitivele mobile” a anuntat oficial compania, fara a preciza insa data exacta pentru lansare.

Spotify pariaza pe cartea „orice piesa, la orice ora, in orice loc, in mod gratuit”. Acest model de distributie, cunoscut sub numele de „freemium” presupune un abonament de tip jumatate gratuit, jumatate contra cost, care pune la dispozitia celor interesati spre exemplu 10 titluri pe luna gratuite.

Apple, Amazon si Google vor asista astfel la lansarea unui nou concurent in sectorul streaming-ului muzical, pe o piata care abia a luat nastere si este deja luata cu asalt de prestigioasele grupuri amintite.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google