Skype cumpara GroupMe

de Radu Eftimie | 22 august 2011

Compania de servicii de telefonie prin internet Skype a anuntat ca a ajuns la un acord definitv pentru achizitionarea firmei GroupMe, potrivit PCWorld. Aceasta furnizeaza servicii de mesagerie text si apeluri in sistem de coferinta pentru dispozitivele mobile.


Infiintata in urma cu un an, GroupMe a reusit sa se impuna pe piata, oferind aplicatiile sale unor companii ca Apple, RIM (ce detine BlackBerry) si altor producatori de telefoane si device-uri care ruleaza sistemul de operare Android sau WindowsPhone7.

 

Utima versiune a software-ului GroupMe - 3.0 - permite utilizatorilor de smartphone-uri sa foloseasca serviciul respectiv fara a downloada sau instala aplicatia. Momentan nu se stie daca Skype va integra serviciile GroupMe in aplicatia de baza sau daca o va folosi independent.

Skype cumpara GroupMe

Reamintim ca in luna mai 2011, gigantul Microsoft a cumparat Skype pentru 8,5 miliarde dolari. Dupa finalizarea tranzactiei, serviciile Skype vor fi integrate in produsele Microsoft, inclusiv in telefoanele WindowsPhone7.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google