Skype are din nou probleme

de Dinu Boboc | 8 iunie 2011

La mai putin de doua saptamani dupa ce milioane de useri Skype au intampinat probleme la logare, iata ca povestea se repeta. Marti, alte cateva milioane de utilizatorii nu si-au putut accesa conturile.

Oficialii companiei au declarat ca au identificat cauza problemelor si lucreaza la remedierea lor.

"Am identificat cauza problemei si am inceput sa lucram la remedierea ei. Problema ar trebui sa fie rezolvata in aproximativ o ora. Nu incercati sa va reconectati manual la Skype, acest lucru se va face automat atunci cand va fi posibil. Ne cerem scuze pentru intreruperea conversatiilor", a scris Peter Parkes, Social Media Communications Manager la Skype.

Potrivit website-ului companiei, circa 22 milioane de persoane erau online cand a avut loc problema. Intr-o singura ora, cifra a scazut la circa 2,2 milioane. Numarul total al utilizatorilor de Skype este de circa 170 milioane.

Twitter a fost plin de comentariile userilor nemultumiti. In mod ironic, multi au glumit punand acest eveniment pe seama recentei achizitii de catre Microsoft a Skype pentru 8,5 miliarde de dolari. Totusi, afacerea inca nu a primit unda verde din partea autoritatilor americane, asa ca Microsoft nu este implicat in operatiunile companiei.

Sursa

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google